Mogelijkheden

Bekijk hier alle mogelijkheden van Zangeres Pearl:

All-round

Naast de verschillende genres, brengt zangeres Pearl uiteraard doorgaans haar volledige all-round optredens, van ballads tot dance classics, pop-rock, disco,rock & roll, een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’50 ’60 ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, the Pointersisters, Ilse Delange, maar ook de nederlandstalige muziek wordt zeker niet vergeten, als de gelegenheid hiervoor geschikt is zingt zij ook allerlei Nederlandstalige feestnummers.

Ze houdt haar repertoire “up to date” waardoor ze tijdens elk optreden aan de wensen van het publiek kan voldoen. Daarnaast betrekt ze haar gasten op een interactieve en gezellige manier bij haar optredens, met een relaxed begin en een spetterend einde wordt dit op een professionele en enthousiaste manier gebracht.

De Golden Oldies

Speciaal voor deze generatie heeft zangeres Pearl een groot repertoire “van vroeger”. Compleet met echte oud-Hollandse muziek maar uiteraard ook Engelstalige nummers en een serie dansnummers verzorgt Pearl gegarandeerd een fijne dans- en/of luisteravond. 

Back to the Sixties

Wegens het grote succes van de vele optredens als Janis Joplin en de toenemende populariteit van het genre, verzorgt Zangeres Pearl ook een avondvullend sixties programma. Met haar karakteristieke, rauwe stem brengt Zangeres Pearl je even helemaal terug naar de 60s.

Easylistening

Bent u op zoek naar stijlvolle, relaxte (achtergrond)muziek voor op uw gelegenheid? Zoals de naam ‘easylistening’ al zegt betreft dit nummers die gemakkelijk te luisteren zijn.

Bij deze gelegenheid zingt Zangeres Pearl mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijv. Norah Jones, Bonnie Rait, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra enz. Daarom biedt zij met deze lounge muziek de perfecte setting om met stijl op unieke locaties, zoals kastelen, beurzen maar ook tijdens een receptie of een diner of bijv. in een casino of restaurant, een relaxte sfeer neer te zetten.

Wil je één van deze acts boeken? Neem dan contact op via het contactformulier.