Back to the Sixties met Zangeres Pearl

Nieuw 60s Concept voor Zangeres Pearl

Zangeres Pearl, aka Lisethe Lukassen, treedt naast haar allround optredens en Janis Joplin tributes ook op met een volledig Back to the 60s programma met Zangeres Pearl & gast-act Janis Joplin.

Wegens het grote succes van de vele optredens als Janis Joplin en de toenemende populariteit van het genre, verzorgt Zangeres Pearl vanaf nu ook een avondvullend sixties programma.

Met haar karakteristieke, rauwe stem brengt zij je even terug naar de 60s, met covers van The Beatles, The Rolling Stones, The Monkees, Jefferson Airplane, Bob Dylan, en nog veel meer.

Om de sixties ervaring helemaal af te maken verzorgt Zangeres Pearl daarnaast ook een gastoptreden als Janis Joplin, compleet met bijpassende kleding en accessoires. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan.

Wilt u dit concept boeken voor uw feest of evenement? Neem dan contact op met Zangeres Pearl.

Naast het nieuwe 60s concept zal Zangeres Pearl ook blijven optreden met een allround programma en andere thema’s. Op deze website vindt u een greep uit haar repertoire.