Muziekstijlen

Bekijk hier alle muziekstijlen van Zangeres Pearl:

All-round

Naast de verschillende genres, brengt zangeres Pearl uiteraard doorgaans haar volledige all-round optredens, van ballads tot dance classics, pop-rock, disco,rock & roll, een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’50 ’60 ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, the Pointersisters, Ilse Delange, maar ook de nederlandstalige muziek wordt zeker niet vergeten, als de gelegenheid hiervoor geschikt is zingt zij ook allerlei Nederlandstalige feestnummers.

Ze houdt haar repertoire “up to date” waardoor ze tijdens elk optreden aan de wensen van het publiek kan voldoen. Daarnaast betrekt ze haar gasten op een interactieve en gezellige manier bij haar optredens, met een relaxed begin en een spetterend einde wordt dit op een professionele en enthousiaste manier gebracht.

Muziek voor ouderen

Houden senioren alleen van Jantje Koopmans, De Heikrekels en Corry Konings? Welnee. Toch is dat bij feestjes en evenementen nog heel vaak de enige muziek die we hen voorschotelen, omdat wij – van de jongere generatie – dat nog altijd als muziek uit hun tijd beschouwen. Uiteraard brengt zangeres Pearl ook deze muziek, maar de keuze is groter. Veel groter.
Haar repertoire voor senioren is daarom heel divers. Dat varieert van Fats Domino tot Jantje Koopmans, van ABBA tot Nick en Simon en The Beatles tot Frans Bauer en van Rock & Roll, evergreens uit de jaren vijftig, zestig en zeventig tot de muziek van nu. Iedere keer anders, iedere keer afgestemd op het publiek Speciaal voor deze generatie heeft zangeres Pearl ook veel dansnummers waarmee ze gegarandeerd een fijne dans- en/of luister middag- of avond verzorgt. 

Back to the Sixties

Wegens het grote succes van de vele optredens als Janis Joplin en de toenemende populariteit van het genre, verzorgt Zangeres Pearl ook een avondvullend sixties programma. Met haar karakteristieke, rauwe stem brengt Zangeres Pearl je even helemaal terug naar de 60s.De avond begint met rustige ingetogen muziek van o.a. Etta James, Timi Yuro, Edith Piaf, The Shirelles…om daarna helemaal los te gaan met up-tempo nummers met covers van The Beatles, The Rolling Stones, The Monkees, Jefferson Airplane, Bob Dylan, James Brown, The Temptations enz…..
En natuurlijk is er ook ruimte met een knipoog naar de 70’s waar zij dan heerlijk swingende nummers ten gehore brengt van o.a. Tavares, the Trammps, KC and the sunshine band, Abba, Tina Turner en nog veel meer…

Easylistening

Bent u op zoek naar stijlvolle, relaxte (achtergrond)muziek voor op uw gelegenheid? Zoals de naam ‘easylistening’ al zegt betreft dit nummers die gemakkelijk te luisteren zijn.

Bij deze gelegenheid zingt Zangeres Pearl mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijv. Norah Jones, Bonnie Rait, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra enz. Daarom biedt zij met deze lounge muziek de perfecte setting om met stijl op unieke locaties, zoals kastelen, beurzen maar ook tijdens een receptie of een diner of bijv. in een casino of restaurant, een relaxte sfeer neer te zetten.

Wil je één van deze acts boeken? Neem dan contact op via het contactformulier.