Pearl’s blues experience

Some blues is coming
Some blues is coming

Some blues is coming...

Ik ben een allround muziekdier. Vind heel veel genres te gek om te spelen. Kan nog steeds geraakt worden door nieuwe sounds en nieuwe stemmen. Maar als ik diep, heel diep in mijn hart kijk, dan vind ik daar … de blues.

Geen enkel genre is zo rauw, zo diep authentiek en zo dicht bij het leven zelf als de good old blues en de daaruit ontstane blues rock.

Met de Janis Joplin Tribute breng ik natuurlijk al vele jaren een ode aan deze muziekstijl; en aan deze fantastische zangeres in het bijzonder. Maar ik wilde meer. Ik wil Janis, maar ik wil ook Etta, Bonnie, jj cale, Koko Taylor, enz. Op één podium. Mét drums, mét blazers, mét percussionist, mét backing vocals.

Inmiddels is die droom aan het uitkomen.

‘Pearl goes blues’… is de band waar ik, diep van binnen, al mijn hele leven naar hunker. De band waarin ik niet alleen mijn stem kan laten horen, maar ook mijn hart.